Biblioteca Digitală a Sârbilor din România

Biblioteca Digitală a Sârbilor din România (DBSR) este o bibliotecă virtuală deschisă, cu acces nelimitat tuturor vizitatorilor. În acest sens, toate materialele de pe site se pot descărca în scopul utilizării ulterioare, în concordanță cu Condițiile de utilizare existente.
          Site-ul Bibliotecii Digitale a Sârbilor din România este organizat in douăzeci de categorii. Pentru o disponibilitate mai largă, există versiuni identice ale site-ului (paginilor) în limbile sârbă (cu caractere chirilice și latine), română și engleză.
          Datorită conținutului său specific, site-ul nu este optimizat în mod particular pentru accesul de pe dispozitivele mobile (telefoane, tablete). Vă rugăm sa ne semnalați eventualele erori (tehnice sau de conținut) la adresa kontakt@dbsr.ro.

Separator

Până la acest moment, în Biblioteca Digitală a Sârbilor din România au fost cuprinse 8970 pagini digitale și 18 fișiere multimedia.

Puteți accesa cele mai noi materiale de pe site-ul nostru AICI.

Separator

La fel ca și majoritatea proiectelor și inițiativelor Uniunii Sârbilor din România, proiectul Biblioteca Digitală a Sârbilor din România este realizat cu ajutorul mijloacelor financiare și cu sprijinul din partea Departamentului pentru Relații Interetnice al Guvernului României.
          Mulțumim tuturor persoanelor sau instituțiilor care și-au adus contribuția în realizarea acestui proiect, fie prin sprijin logistic, fie prin contribuții sub formă de materiale pentru site-ul nostru.

Separator